Hulk és King Kong a világ két legnagyobb és legjámborabb pitbullja

A két óriási kutya csak látszatra a világ legfélelmetesebb élőlényei, valójában kenyérre lehet kenni őket, olyan barátságosak.

Hulk sokáig volt gyakorlatilag letaszíthatatlan arról a bizonyos trónról, de úgy tűnik, saját fia, King Kong személyében lassan kihívóra lelt. Hulk jelenleg mintegy 81 kilót nyom, és habár fia még nem érte utol, már most nagyobbra nőtt, mint Hulk, amikor annyi idős volt, mint ő.

Hulk és King Kong

Hulk és King Kong

Egyszerűen eszméletlen, hogy ezek a pitbullok hogy néznek ki. Hulk és King Kong egyébként gazdáig, Marlon és Lisa Grannan, valamint két fiúk társaságában él. Természetesen nemcsak modoruk kifogástalan, hiszen étvágyukra sem lehet panaszkodni.

Hulk és King Kong

Hulk és King Kong

A házaspár egyébként rendkívül szép hivatást választott, ugyanis egy menhelyet, a Dark Dynasty K9s-et üzemeltetik, ahol kutyákat, legfőképpen pitbullokat nevelnek fel, valamint képeznek ki őrző-védő feladatokra. Egészen pontosan tudják, hogy mire képesek ezek az állatok, és azt is, mennyi figyelemre és törődésre van szükségük. Munkájuk példaértékű.

Hulk és King Kong

Marlon azt írta a Facebookon, hogy Hulk évek alatt a legnagyobb termetű pitbullok pároztatásának eredményeként született meg. Hulk és King Kong kifejezetten kiegyensúlyozott, ragaszkodó és gyerekszerető kutyák. Marlon szerint a rossz gazdáknak köszönhető, hogy sokan tartanak a pitbulloktól, pedig jó kezekben ezeket a kutyákat kenyérre is lehet akár kenni.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk