A kis tacskó beszorult a pulcsi ujjába, nem hiszitek el, hogy ki segít neki

A kis tacskó beszorult a pulcsi ujjába, nem hiszitek el, hogy ki segít neki!

Kutyás, macskás embereknek óvatosnak kell lenniük, ha éppen szanaszét hagyják a nadrágjukat vagy éppen a pulóverjüket. Oscar gazdija a földön hagyta a pulóverét és ő szépen belemászott. Bár elég sokszor csinálja ezt, de nem jön rá, hogy bent ragad és nehéz a kiút.

Ebben az esetben a gazdi hagyta, hogy maga jöjjön ki, de a nagy testvér nem hagyta Oscarnak. A csapatmunka eredménye pedig az lett, hogy a drága kiszabadult.

Kutyás, macskás embereknek óvatosnak kell lenniük, ha éppen szanaszét hagyják a nadrágjuka vagy éppen a pulcsijukat. Oscar gazdija a földön hagyta a pulóverét és ő szépen belemászott. Bá

Oscar gazdája Zesty Mike azt mondta a barátnőjének, hogy csak néhány percig hagyta magára a blökit, míg kiment a konyhába és mire visszajött addigra Oscar belemászott a pulóverbe, mondván, hogy kényelmes az neki.

Oscar gazdája Zesty Mike azt mondta a barátnőjének,

Oscar látja a pulóver ujjánál a fényt, de azt bizony nem veszi észre, hogy túl keskeny ahhoz, hogy átférjen.Miközben küzd, hogy szabadon engedje magát, Nora a Husky ott volt, hogy segítsen neki. A pulóver végét megfogta a szájával és húzni kezdte. Ezzel a trükkel sikerült kiszabadítani a kis Oscart.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk