Kisbabának álcázva vitte be kórházban fekvő nagymamának a kutyáját

Az idős hölgynek már nagyon hiányzott a kutyáka és unokája minden tőle telhetőt megtett, hogy meglepje a nagyit. A lánykisbabának álcázta a kutyát és egy takaróban becsempézte őt a kórházba. A 21 éves lány elmondta a helyi sajtónak, hogy eredetileg az édesanyja ötlete volt, hogy lepjék meg a nagyit a Patsy nevet viselő kutyussal.

A kutya még pár hetes korában került a hölgyhöz és azóta nagyon szoros kapcsolatot ápolnak – nem is csoda, hogy annyira hiányzott neki.

Kisbabának álcázva vitte be kórházban fekvő nagymamának a kutyáját

“Épp a nagyi háza előtt sétáltam, amikor felhívott és ekkor határoztam el, hogy elviszem hozzá Patsyt.” – mesélte a 21 éves Hennick, aki egyébként egy állatorvosi klinikán dologzik assziszetnsként.

A trükk bevált

Hennick egy törülközőbe bugyolálta a 13 éves ebet és feltűnés nélkül sikerült vele besétálnia a nagyi kórtermébe. A lányt egyébként ismerték a kórházban, így nagyon kicsi esélye volt a lebukásra – csak akkor bukhattak volna le, ha a kutya elkezd ugatni. Ő azonban síri csendben tűrte az akciót, mintha tudta volna hova mennek.

Kisbabának álcázva vitte be kórházban fekvő nagymamának a kutyáját

A nagyi meglepődött kedvence láttán és nagyon örült neki, hogy ő is vele lehet. Hennick szerint Patsy nagyon jó hatással volt a nagymamájára, akit egyébként egy gyógyszerre adott rossz reakció miatt szállítottak be a kórházba, ahol három napot töltött.

A lány megosztotta a képet a Twitter oldalán is, ahol azonnal nagy népszerűséget kapott. A posztot rengetegen látták, a legtöbb ember helyeselte amit tett, viszont akadtak olyanok is akik veszélyesnek gondolták egy kutya bevitelét a kórházba.

A lány az átlagosnál jobban fel volt készülve a látogatásra, még Patsy-t is előkészítette a nagy akcióra.


Kisbabának álcázva vitte be kórházban fekvő nagymamának a kutyáját

A Today című lap megkérdezett erről egy ismert amerikai szakértőt, aki azt javasolta, hogy először kérjük ki az illetékes kórház engedélyét és csak utána vigyük be a házikedvencet, aki egyébként bizonyítottan jó hatással van a gyógyulásra.

Szerintünk nagyon jól tette a lány, hogy bevitte a nagyihoz a kutyust, biztos jó hatással volt a gazdira. 🙂 Neked mi a véleményed az esetről?

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk