kisfiú visszaszaladt az égő házba

Meghalt a 2 éves kisfiúm aki visszaszaladt az égő házba, hogy megmentse kiskutyáját

A borzalmas tragédia Amerikában, Arkansas államában történt. Egy kisfiú szaladt vissza az égő házba, hogy kimenekítse kiskutyáját a lángok martalékából, azonban nem járt sikerrel és az életét vesztette. A Sharp család otthona egy szombati napon kapott lángra. A szülők azonnal segítséget hívtak és közben ők is próbálták eloltani a lángokat, így tévesztették szem elől pár másodpercre gyermeküket, Lokit. A kisfiú ezidő alatt szaladt vissza a lángokban álló házba.

kisfiú visszaszaladt az égő házba

A szakértők szerint a tüzet valószínűleg egy elektromos hoba okozhatta, melynek következtében lángra kapott a család háza. A tragédia után az apuka szívszaggató sorokat osztott meg:

“Soha ne vedd magától értetődánek a gyermeked! Minden egyes pillanatot élvezz ki vele! Szeretünk kicsi és reméljük, hogy már egy jobb helyen vagy.”

kisfiú visszaszaladt az égő házba

Az édesapa ugyan kisfia után rohant az égő házba, de már nem tudott segíteni rajta.

A család a tragédia óta adománygyűjtést indított, ahol két nap alatt két és fél millió forintnak megfelelő összeget ajánlottak fel nekik. Ebből a kisfiuk temetését, a kórházi számlákat és a lakhatásukat szeretnék finanszírozni.

Nuyogdj békében Loki!

Mi a véleményed?