A kóbor macska csak a zacskós ételt fogadja el

A kóbor macska csak a zacskós ételt fogadja el – a nő követi őt és rájön a titkára

Az édesanyák szeretete mindent felülmúl. Az anyák bármit képesek megtenni a gyermekükért és senki sem szakíthatja el őket egymástól. Mindegy hogy emberről, vagy állatról van szó, az anyai ösztön rettenetesen erős. Ez a cica bebizonyítja, hogy az anyai szeretete határtalan.


A kóbor cica a járókelőktől csak a zacskós ételt fogadta el. A macskát egy kedves hölgy etette napi rendszerességgel, de a macska csak akkor volt hajlandó elfogadni az ételt, ha az be volt csomagolva. Az állatbarát hölgy minden nap készített neki egy kis csomagot, amit oda is adott neki, a macska pedig elszaladt vele. A hölgy már nagyon kíváncsi volt, hogy vajon mit csinál azzal a sok étellel, amit neki adott, ezért egy nap követni kezdte.

Ekkor vette észre, hogy a macskának vannak kölykei és nekik viszi az ételt. A kiscicái közül sajnos csak egy maradt életben. Az anyamacska odaadta neki az ételt és megvárta, amíg kölyke jóllakik, ő csak utána evett. A hölgyet annyira megérintette ez a jelenet, hogy magához vette mind a két cicát és ő gondoskodik róluk.Mi a véleményed?

Neked ajánljuk