Azt hitték a szemétben turkál, igazából életet mentett a hős kutya

A kutyák már számtalanszor bebizonyították, hogy a szívük aranyból van és bármikor képesek a saját életüket is feláldozni a gazdiért. Számtalanszor olvashattuk már, hogy ember és kutyaéleteket mentettek, amit képtelenek vagyunk elégszer meghálálni nekik.

A Brazíliában található Novo Horizone városában is él egy ilyen kutya. Egy szerda délután a helyi rendőrség egyik tagja arra lett figyelmes, hogy a szomszéd kutyája hevesen turkál a szemétben.

kutya a szemétben turkál

A férfi közelebb ment és nem hitt a szemének, amikor meglátta mit talált ott a kutyus. Az eb ugyanis nem ennivaló után kutatott, hanem egy kölyökkutyát szimatolt ki és próbálta őt kiemelni a szemétkupacból.

A rendőr először egy halott kiscicának nézte, de kiderült, hogy egy életben lévő kölyökkutyáról van szó.

kutya a szemétben turkál

A rendőr azonnal hívta Marco Antonio Rodrigues állatmentőt, akivel bevitték a kidobott kiskutyát az állatmenhelyre. Szerencse, hogy a férfi jókor volt jó helyen, különben a kiskutya biztosan az életét vesztette volna.

kutya a szemétben turkál

A hős kutya nem akarta elengedni a kicsit, de nem tudta volna gondját viselni, mert nem volt teje. Az állatmenhelyen szerencsére volt egy anyakutya, aki biztonságban felnevelheti a szemétbe kidobott kutyust.

kutya a szemétben turkál


kutya a szemétben turkál

Ezer hála a rendőrnek, hogy odafigyelt a kutyára aki a szemétben turkált. Ha ő nincs, akkor valószínűleg a kiskutya se élne.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk