A rendőr azt hitte, hogy a kutya csak a szemétben turkál, de amikor közelebb ment, meglátta az igazságot!

A következő hihetetlen eset a Brazíliában található Novo Horizonte nevezetű városban történt. Az egyik rendőrtiszt épp a munkahelyére igyekezett, amikor észrevette, hogy a szomszéd kutyája furcsa mód a szemetet próbálja feltúrni.

Az eb még soha nem csinált ilyet, a férfi ezért is furcsállotta ezt. Mikor közelebb ment, csak akkor vette észre, hogy valami roppant értékeset talált a szemét között: egy ártatlan kiskutyát.

A szomszéd kutyája ugyanis nem élelem után kutatva, vagy játékból borította fel a kukát, hanem egy kölyökkutyát próbált meg kimenteni.

A rendőr először egy halott kismacskának hitte az aprócska élőlényt, de kiderült, hogy egy kiskutyáról van szó aki szerencsére még életben van.

kutya a szemétben turkált

kutya a szemétben turkált

A rendőr nem tétovázott, azonnal kihívta az állatmentőket, akik megállapították, hogy a gazdája valószínűleg így próbált megszabadulni a nem kívánt kutyától – egyszerűen csak kukába dobta az alig néhány napos kölyköt.

kutya a szemétben turkált

A kiskutya a körülményekhez képest jó állapotban volt, és a Chaplin nevet kapta. Jelenleg az egyik menhelyi kutyus viseli a gondját, aki nemrég hozta világra a kölykeit, így táplálni is tudja a kis Chaplint. Miután megerősödött a gondozók keresnek neki egy megfelelő családot.

kutya a szemétben turkált

kutya a szemétben turkált

Számodra is fontos az állatok védelme? Ha igen, kérünk oszd meg ezt a cikket a barátaiddal is!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk