A kutya az egész életét a menhelyen töltötte, de egy nap valaki meghallotta a segélykiáltását!

Ez a kutya egész életét a menhelyen töltötte. Nem ismert a világból semmi mást, mint a ketrece előtt elhaladó embereket, akik tudomást sem vettek róla. Szerencsére ez csak addig tartott, míg önkéntesek meg nem jelentek nála. A kutya nem is hitte, hogy most végre rajta akarnak segíteni.

Arkin szemében is látni lehetett, hogy teljesen reményvesztett. Nem ugatott, nem csóvált, mintha elfogadta volna a sorsát, hogy soha nem fogja már elhagyni ezt a szörnyű helyet. Egy nap azonban minden megváltozott.

01

Egy kutyamentő egyesület úgy döntött, megváltoztatja ennek a kutyának az életét. Kihozták a menhelyről, elvitték állatorvoshoz, ahol felfedezték, hogy iszonyú bolha fertőzöttsége van. Egy gyógyszeres fürdővel megszabadították a kutyát a kínzó élősködőktől.

02

Időbe telt ugyan, de Arkin bánata fokozatosan csökkenni kezdett. Új életet kezdett és egyre jobban érezte magát minden egyes nappal, amit a menhelyen kívül töltött.

03

Arkin még mindig a kutyamentő egyesületnél lakik, de hihetetlen átalakuláson ment keresztül és élvezi az új életének minden pillanatát.

04

A fotón láthatod is, hogy mennyire szabadnak és kiegyensúlyozottnak érzi magát! De egy állandó otthonra még szüksége van, története csak így végződhet happy enddel.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk