Mikor rátaláltak a kutyára egy csontvázra hasonlított, de hónapokkal később rá sem ismerünk!

Bali a világ egyik legszebb része, de létezik egy kevésbé napos oldala is. Ezen a szigeten rengeteg kóbor kutya él, legtöbbjük a városok között kóborol és betegséget is hordoznak. De szerencsére itt is vannak olyan csodálatos emberek, akik arra szentelték az életüket, hogy megmentsék ezeket az állatokat.

Rico Soegiarto egy vérbeli állatszerető ember, igaz nem hivatásból foglalkozik a kutyákkal, de ő is megmentette egy súlyos beteg eb életét. Az eset még egy évvel ezelőtt történt, amikor is Rico észrevett egy nagyon beteg huskyt az utcán.

kutya csontvázra hasonlított

A kutyus bundája tele volt sebekkel és néhol annyira ki volt kopva a szőre, hogy a csupasz bőre is kilátszott. Úgy tűnt, hogy az állatnak már nincs sok hátra, de a világoskék szemeiben még pislákolt a fény.

kutya csontvázra hasonlított

Rico meglátott a kutyusban valamit, amit mások nem és elhatározta, hogy mindent megtesz érte. “Nem tudom mit éreztem a huskyval kapcsolatban, csak segíteni akartam rajta.” – mesélte Rico.

kutya csontvázra hasonlított

“A Jóisten akarta, hogy rátaláljak. Épp a munkahelyemről sétáltam haza, amikor megpillantottam őt az út közepén feküdni.” – folytatta.

kutya csontvázra hasonlított

Riconak köszönhetően a kutya élete gyökeres változásba kezdett. Rengeteg kezelésen esett túl és a folyamatos törődésnek köszönhetően az állapota javulni kezdett.

kutya csontvázra hasonlított

Az egykori vékony és kiéhezett kutyából pár hónap alatt egy erős és boldog kutyus lett. Csodálatos érzés látni, hogy ennyire jól érzi magát! Nagyon nehéz elhinni, hogy ezen a képen ugyan az a husky kutya csontvázra hasonlított

A kutyus végül a Hope nevet kapta, ami magyarul reményt jelent. Rico feltöltött egy képet a Facebook-ra is, melyen jól látszik a kutyus változása. A szeme egyre kékebb lett a bundája pedig sokkal fényesebb.

kutya csontvázra hasonlított

Ezer köszönet Rico-nak, aki nem hagyta magára ezt a szegény kutyát és megadta neki azt, amit megérdemelt: a szeretetet.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk