A kutya lábai feladták a szolgálatot, de a gazdi harcolt érte. Az eredmény pedig csodálatos!

Egy napon a kutya lábai feladták a harcot. Alig tudott járni, és majdnem egy hónapig csak feküdt.
Amikor a tulajdonos meghallotta, hogy a Sidewalk Specials a városban van, megkérdezte tőle, hogy elaltassák-e, hogy ne szenvedjen tovább.

Egy napon a kutya lábai feladták a harcot.

A szervezet alkalmazottja kiment a kutyusért a helyszínre, akinek a neve Speedy. Visszavitték a klinikába, ahol Speedy farkát csóválta, mindenkinek a kezét, amely közel került hozzá megnyalta. Annak ellenére, hogy képtelen volt használni a lábát, még mindig boldog kutya, gyorsan be is bizonyította a Sidewalk Specials-nak, hogy még élni akar.

A szervezet alkalmazottja kiment a kutyusért a helyszínre, akinek a neve Speedy. Visszavitték a klinikába, ahol Speedy farkát csóválta,

A Sidewalk Specials úgy döntött, hogy adnak neki egy második esélyt, és segítenek neki. Mindenki megtesz minden tőle telhetőt, hogy meggyógyuljon a kis blöki.

A Sidewalk Specials úgy döntött, hogy adnak neki

Sok rehabilitációt és terápiát követően Speedy saját magától kezdett járni. Még mindig nagyon remegett a lába, lassan ment de biztosan. Folytatta a vízterápiát, a fizikai erőléttel együtt és egy hónappal később nemcsak járni tudott, hanem futni is.

Sok rehabilitációt és terápiát követően Speedy s

Speedy azóta egy boldog családban él. Nagyon közel volt ahhoz, hogy elaltassák, de a Sidewalk Specials személyzetének nem volt szíve elaltatni, és nem tudtak lemondani róla. Most Speedy boldogabb, mint valaha.

Nézd meg Speedy átalakítását az alábbi videóban:

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk