kutya lett a pici baba legjobb barátja

90 kilós kutya lett a pici baba legjobb barátja és védelmezője

Az óriási dán dog és az apró baba különleges kapcsolatát az első perctől kezdve fotókon dokumentálják a szülők. Sok kutyatulajdonos aggódik, ha kiderül, hogy babát vár, hiszen szinte mindenkinek megfordul a fejében, hogy a négylábú mit szólt majd a picihez, elfogadja-e, biztonságban lesz-e mellette az új családtag.

Szerencsére sok olyan pozitív példát látni és hallani, mely megmutatja, hogy a házikedvenc már a születésétől kezdve rajonghat a babáért, sőt, akár a legjobb barátjává és védelmezőjévé is válhat – persze, azért szülői felügyelettel és odafigyeléssel.

A hatalmas kutya és a kisbaba barátsága

Karli Weir és Michael Ahmed is sokat gondolkodtak azon, vajon mi történik majd, ha megszületik a kisbabájuk. Van ugyanis két hatalmas dán dogjuk: Rome és Bow, akik egyenként körülbelül 90 kilót nyomnak.

Amikor azonban hazavitték kislányukat, Merrit a kórházból, és óvatosan, kicsit félve bemutatták őt a négylábúaknak, nagyon meglepődtek. Mindketten rögtön megbarátkoztak vele, de az egyikük, Rome még meglepőbben és imádni valóbban kezdett viselkedni.

kutya lett a pici baba legjobb barátja

Amikor Merri még nagyon pici volt, Rome mindig a pocakján pihentette a fejét. Sokszor bejött a szobánkba, felugrott az ágyra, hogy vele aludhasson. Annyira gyengéden és óvatosan bánik vele – mesélte az anyuka.

kutya lett a pici baba legjobb barátja

Egyszerűen mindig együtt kell, hogy legyenek. Mintha sosem lennének elég közel egymáshoz. Merri állandóan bújik Rome-hoz, és van, hogy párnának használja őt.

kutya lett a pici baba legjobb barátja

Amikor pelust cserélek, mindig odajön, és segíteni akar nekem, megpróbálja leszedni Merriről. Annyira aranyos és vicces – folytatta az anyuka.

kutya lett a pici baba legjobb barátja

A kutyus minden lépését figyeli a kislánynak, és szívesen osztogat neki puszikat is.

kutya lett a pici baba legjobb barátja

Annak ellenére, hogy tényleg hatalmas – két lábon állva felnőtt gazdijainál is magasabb -, Merrivel igazi kezesbárány. Élvezi, ha ráfekszik, ölelgeti, és, ha nem teszi, akkor ő bújik oda hozzá.

kutya lett a pici baba legjobb barátja

A szülők elmondták, másik dán dogjuk, Bow is imádja a kislányt, ám valahogy Rome-mal sokkal szorosabb, bensőségesebb köztük a kapcsolat.

Fotóikon az egész internet olvadozik, ami nem is csoda: elképesztően aranyos, ahogy az óriási négylábú viselkedik a kislánnyal.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk