A kutya minden nap eltűnik az erdőben, gazdája csodálkozik mikor megtudja miért!

A barátság nem ismer határokat, amit az alábbi történet is jól bizonyít. Talán vannak olyanok, akik ismerik Mads és Mikkel történetét, mely egy vadászkutya és egy róka barátságáról szól.

Ez a film azonban nem is annyira furcsa barátságról szól!

Itt van például a kutya Tinni és a vadon élő róka barátja Snus, akik nagyon jó barátok lettek.

A kutya minden nap eltűnik az erdőben1

A kutya gazdájával Torgeir Berge-vel Norvégiában lakik, ő készítette a képeket is.

A kutya minden nap eltűnik az erdőben2

A kutyus Tinni és a róka Snus nem nagyon foglalkozik azzal, hogy két különböző fajból származnak. Úgy játszanak együtt, mintha testvérek lennének.

A kutya gazdája látván a két állat barátságát, egészen másképp kezdett vélekedni a szőrmebunda készítő iparágról. A rókákat gyakran tenyésztik ilyen célokra és a tenyésztett állatok apró kis ketrecekben élik le rövid életüket.

A kutya minden nap eltűnik az erdőben3

A férfi ezt írja Facebook-oldalán,:”Meglepve láttam, hogy a róka viselkedése nagyon hasonlít a kutyáéhoz. Könnyes lesz a szemem, ha belegondolok mennyi kis róka szenved apró ketrecekben a szőrmebundák miatt.”

“Azt hiszem Snus és Tinni  sem érezné jól magát egy kis ketrecben, még belegondolni is szörnyű,” folytatta Berger a bejegyzést.

A kutya minden nap eltűnik az erdőben4

De szerencsére egyik állatra sem vár ketrec, vígan játszhatnak a hatalmas erdőben. Annyira belefelejtkeznek a játékban, hogy észre sem veszik a férfit, aki képeket készít róluk.

A kutya minden nap eltűnik az erdőben5

A két állat között igazán különleges barátság alakult ki bár nagyon különbözőek. Ez is azt bizonyítja, hogy a barátságnak sok arca van.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk