Az elveszett kutya nem akarja elhinni, hogy újra látja a gazdáját. Amikor közelebb megy hozzá…

Pakitát egy argentín állatvédő egyesület vette magához, miután bejelentést kaptak, hogy a kutya az utcákon kóborol. Láthatóan szomorú, már-már depressziós volt. Sajnos, a menhelyen sem lett vidámabb, hiszen az emberek mindig a fiatalabb kutyákat fogadták örökbe.

Egy önkéntes azonban szárnyai alá vette Pakitát és 2 évig ő vigyázott rá. Amit azonban senki nem tudott, hogy Pakitának bizony volt otthona. Ez volt az, ami annyira hiányzott neki.

kutya újra látja gazdáját1

Nagyon nehéz volt jó fotót készíteni a kutyáról, mert mindig lehajtotta vagy eltakarta a fejét. Amikor végre sikerült, a képeket az állatvédők egyből feltették az internetre, hogy mielőbb találjanak örökbefogadót Pakitának.

Szerencsére, egy nő azonnal írt nekik és kiderült, hogy a kutya az övé volt, már hosszú ideje keresték.

kutya újra látja gazdáját2

A nő fia vesztette el Pakitát két évvel ezelőtt, mikor elhagyták otthonukat. Azt hitték, többé már soha nem fogják látni. Amikor megpillantották a fotóját, csak reménykedtek, hogy tényleg az ő elveszett kutyájuk van a képen.

kutya újra látja gazdáját3

A férfi a következő nap el is ment megnézni Pakitát. Mikor kivitték, a kutya láthatóan bizonytalan volt és félénk. De minden megváltozott, amint megszagolta régi gazdáját. Izgatott lett és felvidult, mikor a szagáról beazonosította a gazdit.

Pakita hazatért és újra a régi önmaga lett. Gazdájával együtt boldogok, hogy egymásra találtak. Az élet Pakita számára visszaállt a régi kerékvágásba.

kutya újra látja gazdáját4

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk