A kutya magától odarohan a család nemrég megmentett beteg lovához, hogy megvigasztalja őt

Molly egy három éves golden retriever aki eddig is nagyon kedvesen fordult a gazdája által vezetett Carolina Equine Rescue and Assistance (CERA) nevű menhely új lakóihoz. Az állatmenhely bajban lévő és elhanyagolt lovakról gondoskodik.

Darlene Kindle, a CERA alapítója ezt mesélte a The Dodo-nak az új lakók érkezésével kapcsolatban:

” A kutyus minden új állathoz odamegy, megszagolgatja és megnyalja őket, csóválja a farkát és olyan barátságosan közeledik hozzájuk, mintha egy régi barátot látna.”

Mikor Sammie, a szegény kis elhanyagolt lovacska megérkezett a menhelyre, Molly azonnal tudta, hogy figyelemre és szeretetre van szüksége.

kutyus odarohan a lóhoz1

A szerencsétlen kis Sammie nagyon rossz állapotban volt, szinte csont és bőr volt az állat. A menhely egyik munkatársa találta őt meg Dél-Karolina államban, amikor az utcán kóborolt.

kutyus odarohan a lóhoz2

Az állat annyira betegnek tűnt, hogy először még az eutanázia is szóba jött, de aztán a CERA vezetője kapott egy telefonhívást, hogy menjenek ki az állathoz.

Mikor Sammie már megismerkedett  Mollyval mindenki azt figyelte, mi történik majd a két állat között. Darlene ezt mesélte  a The Dodo-nak :

“Már este volt és amikor már megvolt Sammie helye, bevittük őt oda. Én nem aludtam olyan jól akkor éjszaka ezért kiültem a teraszra a hintaszékembe. Ekkor láttam, hogy Molly szépen lassan odasétált a kis lóhoz.”

kutyus odarohan a lóhoz3

Igaz, hogy Sammire hosszú gyógyulás vár, mostmár tudja, hogy mindig számíthat kedves barátjára Mollyra, ha éppen vigasztalásra van szüksége.

Nézd meg a lenti filmet amiben láthatod, hogy a bátor kis Molly odamegy új barátjához, hogy megvigasztalja őt. Ha Te is meghatónak tartod ezt, kérjük oszd meg a cikket barátaiddal a  Facebook-on!

Iratkozz fel a hírlevelünkre is:

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk