Lemondtak a rendellenességgel született kiskutyáról.

Lemondtak a rendellenességgel született kiskutyáról. De ő bebizonyította, hogy nincs lehetetlen!

A kis Petey és testvérei csupán pár hetesek voltak, amikor megtapasztalták az emberi kegyetlenséget. A kutyákat pofátlan módon kidobták és magukra hagyták egy parkban. Egy kisfiú talált rá a kiskutyákra, amikor anyukájával ott sétált. Megnézték a kiskutyákat és rájöttek, hogy már a halál szélén állnak, ezért azonnal megfogták őket és elvitték a sacramentói SPCA állatmenhelyre.

A kicsik nagyon rossz állapotban volt, a Petey-n kívül egyik kutyus sem élte meg a másnapot.

Magára hagyták a kutyakölyköt. Mikor megmentői meglátják a fejét tudják, hogy más mint a többi!1

Ő is nagyon gyenge volt, de küzdött az életéért. Az orvosok számos férget találtak a gyomrában és az egyensúlyával is baj volt. Sokszor nekiment valaminek és gyakran tántorgott.

“Egyszerűen nem volt képes egyenesen menni, egyfolytában elesett. Először nem tudtuk, hogy ez valami betegség tünete, vagy az alultápláltságtól lehet.” – mondta az SPCA egyik dolgozója.

Lemondtak a rendellenességgel született kiskutyáról.

Egy újabb orvosi vizsgálaton viszont minden kiderült: A kiskutya idegrendszeri betegségben szenved, ezért ingatja folyamatosan a fejét.

Magára hagyták a kutyakölyköt. Mikor megmentői meglátják a fejét tudják, hogy más mint a többi!2

“Sajnos ez elég gyakori betegség a kiskutyák körében, főleg akkor jön elő, ha már az édesanya is fertőzött volt a vemhesség előtt.” – mesélte az állatorvos, Laurie Siperstein-Cook.

“A betegség később stabilizálódni fog és az állapota nem fog romlani.” – tette hozzá a doktornő.


Néhány hét elteltével már egy család is jelentkezett a kis Petey-ért és már jó helyen van. A család nagyon szereti a kiskutyát, annak ellenére is hogy ilyen betegséggel küzd. Mindent megtesznek, hogy biztosítsák neki a megfelelő körülményeket és szeretetben nevelgetik őt.

Nagyon örülünk, hogy ilyen kedves családhoz került a kutyus.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk