A ló fülébe suttogta, hogy nem fog meghalni

A ló fülébe suttogta, hogy nem fog meghalni. Nézd mit csinált ekkor a lábával!

Ez a szegény ló nem is sejthette milyen nagy bajba keveredik a család garázsában. Amikor belépett az épületbe a nagy súlya alatt a padló betört és az állat belesett a szerelőaknába. Nagyon nagy veszélyben volt, ugyanis az összetört fadarabok bármelyik pillanatban felnyársalhatták volna. A közelben lévő emberek a nagy zajra azonnal felfigyeltek és odarohantak a garázshoz. Ekkor látták, hogy valójában mi is történt.


A ló gazdája is hamar tudomást szerzett a balesetről, így ő is berohant a garázsba. Szénát kezdett tömködni a szerelőaknába, hogy majd erre rááll az állat és így könnyedén ki tud mászni a gödörből. Ez a módszer sajnos nem segített sokat, de a szavak amikor a gazdi bátorításként mondott neki, az sokat jelentett. A ló egyből megértette, hogy körülötte mindenki az ő életéért küzd és bármi áron, de kihúzzák őt az aknából.

Végül minden erőfeszítés megérte, mert a ló sikeresen kiszabadult a fogságból. Közel 12 órát töltött az aknában, mire sikeresen kitudott szabadulni. Ezer hála azoknak az embereknek, akik ezidő alatt végig vele voltak!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk