Kóbor macska fogadta be az árván maradt pitbull kölyköt

Egy aranyszívű macska fogadta be a csupán egy napos pitbull kölyköt, akit az anyja magára hagyott. Noland, a pitbull és anyja a Cleveland-ben található Animal Protective League menhelyen élnek.

A kiskutyára a menhely dolgozói találtak rá egy garázs mellett. A csupán pár napos kiskutya már tele volt bolhákkal és látszott rajta, hogy senki nem foglalkozott vele. Megtalálói azonnal bevitték őt a menhelyre, ahol meleget és biztonságot adtak neki.

macska fogadta be az árva kutyát

Itt találkozott a Lurlene nevű anyacicával, aki habozás nélkül szárnyai alá vette a kutyust. Nolandre így most a cica vigyáz, akinek egyébként már volt néhány kölyke.

macska fogadta be az árva kutyát

Noland számára először furcsa lehetett kiscicák között lenni, de alig pár óra alatt beilleszkedett az új családjába.

macska fogadta be az árva kutyát

A menhelyi dolgozók kíváncsiak voltak, hogy kitől származhat a kutya így pár héttel később visszalátogattak a garázshoz, ahol megtalálták az állítólagos anyakutyát. Szegény kutya borzalmas körülmények között élt, gazdája rendszeresen verhette és élelmet sem adott neki.

macska fogadta be az árva kutyát

Miután kihívták a rendőrséget, a férfit előállították állatkínzás vádjával, az önkéntesek pedig elszállították az anyakutyát a menhelyre. Noland így találkozhatott az édesanyjával és együtt játszhattak.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk