A macska megvédi az imádni való kölyökkutyát, akit egy másik cica terrorizál!

A kutya-macska barátság egyesek szerint legenda, mások szerint létező dolog. Számtalan olyan videó kering az interneten, melyeken a két állat a legnagyobb egyetértésben játszadozik egymással.

A legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha a kutya és a macska is még igencsak fiatalon találkozik egymással. Bár a macskák nagyon hamar reagálnak fújással a kiszámíthatatlan közeledésre, a kutyák ilyenkor ezt még nem veszik igazán magukra.

A legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha a kutya és amacska is ég igencsak fiatalon találkozik egymással.

Ha a macska idősebb, az még a jobbik szituáció. Persze az is sokat számít, hogy milyen macskáról beszélünk, milyen viszonya volt eddig a kutyákkal. Ha sok rossz tapasztalata volt, akkor kicsit több idő szükséges.

Van számunkra egy különleges videó. A Daily Picks and Flicks Youtube csatornája megosztotta azt, hogy a boldog kis kölyök kutya egy szabadtéri terasz környékén mászkál. A macska ült az asztalon, közben a kutyát figyelte.

A kölyök odament a közeli szegélyhez, ahol egy vörös cica ült. A kutya felmegy a szegélyre, és próbálja köszönteni a cicát. Nagyon rossz ötlet volt. Oda kapott a kutyának.

A kölyök odament a közeli szegélyhez, ahol egy vörös cica ült. A kutya felmegy a szegélyre, és próbálja köszönteni a cicát.

Az asztalon ülő macska megfordult és azonnal odaszaladt és megvédte a kölyköt. Figyelmeztetést adott a másik kandúrnak. Ha kíváncsi vagy erre a csoda történetre akkor nézd meg.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk