A megmentett csivava 10 kölyköt ellett

A megmentett csivava 10 kölyköt ellett, de az igazi meglepetés csak másnap következett

Az Unleashed Pet Rescue and Adoption nevű állatmentő egyesület munkatársai az USA Kansas államában lévő Mission városában egy kis csivavát mentettek meg. A kutya vemhes volt és a munkatársak látták, hogy nemsokára elleni fog. Ezért őt nem lehetett a többi kutya közelébe tenni és gyorsan kerestek neki egy befogadó családot, írta a The Dodo.

Josie Boyd Brown jelentkezett és vállalta a felelősséget a kutyáért. Az ellés a “Nemzeti Kölyökkutyák Napján” indult be és igazán különleges lett.Megszületett az első öt kölyök, de Josie látta, hogy a kutyus hasa még mindig nagyon kerek. Josie aggódott, amikor megtudta, hogy egy csivava általában öt kölyköt ellik. Ez a kutyus azonban tizenkét órás vajúdás után tíz kiskutyát ellett.


De amikor a család másnap reggel felébredt, Josie valami váratlant fedezett fel. Amikor odament a kutyushoz,  látta hogy hogy Lol még egy kölyköt szült, azaz összesen 11 kölyke volt.  A kutya akkor ellette az utolsó apróságot, amikor a család már aludt. Josie megnézte, melyik kutyus ellett ennél is több de a Guinness rekordok könyve szerint még soha nem szült csivava ennyi utódot.

Mi a véleményed?