Megmentette az oroszlánt a biztonságos haláltól

Megmentette az oroszlánt a biztonságos haláltól – ez történik minden reggel

Valentin Gruener már 4 éves kora óta rajong a nagymacskákért és sokszor járt Botswana-ba, hogy segítsen rajtunk. Végül megtalálta élete legjobb munkahelyét: az egyik oroszlánrezervátumban dolgozik. Az egyik néhány évvel ezelőtti utazásán azonban valami nagyon szokatlan történt. A férfi talált a pusztában egy pár napos oroszlán kölyköt, aki elhagyott az anyja. A kis oroszlán nagyon rossz állapotban volt: éhezett, szomjazott és rendkívül kiszáradt a hatalmas forróságban.


Valentin pár órán keresztül a kölyökkel maradt, hogy megbizonyosodjon az édesanyjáról. Több óra elteltével az anyaoroszlán még mindig nem bukkant fel. A férfi végül úgy döntött, hogy elhozza a picit és magával viszi egy rezervátumba. Valentin itt dolgozott, a kis oroszlánnal pedig nagyon jó kapcsolatot ápolt. Ő volt az, aki etette őt és ő játszott vele. Még el is nevezte a kölyköt: a Sirgan nevet kapta.

Sirgan végül felnőtt, de Valentin-ra még mindig az apjaként gondol. A hatalmas és erős oroszlán nagyon szereti a férfit és nem tudná őt bántani. Minden reggel, amikor Valentin köszön neki, kap egy óriási ölelést. Az alábbi videóban láthatjátok az oroszlán reggeli rutinját és azt a bizonyos nagy ölelést.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk