Melyik kutyát választod

Melyik kutyát választod? Döntésed sokat elárul rólad

Te is szereted a kutyákat? Ki ne szeretnél őket? Vess egy pillantást az alábbi kutyusokra és válassz közülük egyet. A döntésed sokat el fog rólad árulni. Azt mondják, hogy a kutya egy idő után felveszi a gazdi tulajdonságait és ebből a tesztből is valami ilyesmit tudhatsz meg.

A kutya a leghűségesebb társ, valódi családtag. Az alábbi listában szereplő kutyák egytől-egyig kedvesek, játékosak és nagyszerű barátok. Ennek tudatában már nem is olyan könnyű feladatnak tűnik a választás. Válassz egy kutyust és a jellemzést lentebb tudod elolvasni.

Melyik kutyát választod

1. Ausztrál juhászkutya

Melyik kutyát választod

Ha szíved szerint az ausztrál juhászkutyát fogadnád magadhoz, szinte biztosan optimista, vidám és nagyon nyitott a személyiséged. Valódi felfedező rejlik benned, szereted a kihívásokat, a járatlan utakat keresed. Intelligens ember vagy, az energiád kifogyhatatlan, imádod a barátokat, a társasági eseményeket.

2. Labrador

Melyik kutyát választod

Amennyiben a labrador retrievert választottad, nagyon kíváncsi természetű lehetsz. Mindenről és mindent tudni akarsz. Szereted a vidámságot, téged egyáltalán nem zavar a nagy zaj, a hangos mulatságok. Népszerű ember vagy, sokan kedvelnek téged. A gyerekek különösen vonzódnak hozzád, hiszen mindig megtalálod velük a közös hangot, nagyon szívesen szórakoztatod őket. Ugyanakkor pontosan tudod, hogyan fegyelmezd önmagadat, az érzelmeidet, éppen ezért még a rázósabb helyzeteket is másokhoz képest jóval könnyedebben kezeled.

3. Szibériai husky

Melyik kutyát választod

Ha a csodaszép és különleges szibériai huskyt választottad, te biztosan nagyon szereted az embereket. Nem véletlenül vagy igazán népszerű a baráti társaságokban. Az életedben az egyensúlyt, a lelki békét keresed, ugyanakkor nagyon aktív és energikus a személyiséged. Nálad nem létezik elérhetetlen és megvalósíthatatlan cél, mindent megteszel, hogy valóra váltsd az álmaidat.

4. Labradoodle

Melyik kutyát választod

Ezt a gyönyörű és különleges kutyus a valójában a labrador és a poodle kutya keveréke. A labradoodle-t elsősorban Ausztráliában tenyésztik. Ha ezt a kutyust választottad, talán kicsit kiszámíthatatlan lehetsz, ugyanakkor pontosan tudod, személyiségednek ezen vonásából, hogyan kovácsolj előnyt magadnak. Nagyon szereted a munkádat, amelybe biztosan mindig belecsempészel némi vidámságot is a saját és persze a munkatársak örömére.

5. Buldog

Melyik kutyát választod

Amennyiben az angol buldog gazdája lennél a legszívesebben, elmondható rólad, hogy szereted a függetlenséget, a szabadságot, nagyon önálló és lelkileg erős ember vagy. Ez a lelki erő ugyanakkor néha hajlamos lehet agresszióba csapni. Számodra tehát a legfontosabb a nyugalom, és hogy a benned lévő erőt kontrolláld, rendszeres mozgással vezesd le a feszültséget.

6. Törpespicc


Melyik kutyát választod

Ha a tüneményes törpespicc kutyusra esett a választásod, nyitott, barátságos és intelligens típus lehetsz. Nagyon szereted, amikor rád irányul a figyelem, amikor te lehetsz a társaságok központja, néha talán úgy érzed, mintha a divatbemutatók kifutóján sétálnál. Céltudatos ember vagy, téged semmi és senki sem akadályozhat meg, hogy elérd, amit igazán szeretnél.

Te melyik kutyát választottad? Írd meg nekünk kommentben és oszd meg barátaiddal a cikket a Facebook-on!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk