menhelyi kutyusoknak olvas fel

Ez a néni menhelyi kutyusoknak olvas fel, hogy ne érezzék magukat magányosnak

A legapróbb gesztus is a világot jelentheti valakinek. Egy néni elhatározta, hogy minden délután meglátogatja a helyi menhelyet, és meséket olvas az öregedő, betegeskedő kutyusoknak, akik valószínűleg már sosem találnak szerető otthonra.

Az idős hölgy szerint így a kutyák kevésbé érzik magányosnak magukat, hiszen imádják, ha emberek vannak a közelükben. Sajnos örökbe nem fogadhatja őket, de így is mindent megtesz, hogy egy kicsit bearanyozza az ebek napját. Persze a kutyusok nem értik, mit olvasnak fel nekik, de az emberi hang megnyugtatja őket. Ez egy csodálatos módja annak, hogyan segíthetünk a kis állatokon és mutathatjuk meg nekik, hogy a szeretet őket is megilleti.

menhelyi kutyusoknak olvas fel

A Redditen jelent meg a megható kép, amelyen az idős hölgy, akit Jade-nek hívnak menhelyi kutyáknak olvasott fel. Jade önkéntesként dolgozik a Western Pennsylvania Humane Societynél. Természetesen a kutyák nem értik, amit felolvas, de a kutya számára teljes mértékben megnyugtató az emberi hang, amelyet már régebben kísérletekkel is igazoltak.
Ez természetesen jó emlékeztető lehet arra is, hogy mennyire fontos az örökbefogadás, hogyha állatot szeretnénk.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk