Megszakad a szív: minden éjjel álomba sírja magát a 9 hetes kiskutya, mert magára hagyták!

Nehéz elképzelni, hogy bárki, aki ránéz ennek a kutyusnak a pofijára, hogyan képes túladni rajta, Azonban sajnos pontosan ez történt vele. A családjának összesen 2 hónapra volt szüksége ahhoz, hogy eldöntse, nem akarja tovább, hogy ez a kicsi kölyök vele éljen.

Tehát a napfényes Kalifornia államban az történt, hogy kora délután egy család, összeszedve néhány átkot és bepakolva némi élelmet és egy pokrócot, elgurultak a Carson állatmenhelyig és ott hagyták Jordy-t, a kis németjuhász kölyköt.

minden éjjel álomba sírja magát

Jordy alig volt 2 hónapos, amikor ez történt vele. Annyira ledöbbent, hogy a családja ily módon elárulta, hogy teljes sokkba került.

Egy darabig érzelmileg megbénult. Nagy fájdalmában csak éppen annyira emelte fel a fejét, hogy időnként egy kis vizet kortyolhasson. Rettenetesen elszomorította a családjának elvesztése és a menhely összes dolgozójának szíve is megszakadt miatta.

Álomba sírta magát

Sajnos a menhely, amely befogadta őt egykori családjától, csak rövid ideig tarthatta benn. A dolgozók tudták, hogy nem sokáig tarthatják ott a kis Jordy-t helyhiány miatt. Ha nem fogadja örökbe egy család hamarosan, akkor el kell, hogy altassák.

Ebben a korban Jordy-nak csak annyi dolga kellene, hogy legyen, hogy a fűben játszik, szerető ölekben szenderedik el, miközben valaki a pocakját vagy a füle tövét vakargatja. Ehelyett a betonon kénytelen tölteni a napjait, félig unottan rágcsálja játékait, majd álomba sírja magát.

minden éjjel álomba sírja magát

“A nevem Jordy. Egy fekete-barna kan német juhászkölyök vagyok. A barátaim szerint nagyjából 2 hónapos. Még nem nagyon volt alkalma senkinek jobban megismerni, de szívesen töltök veled több időt is együtt, ha már elvihető leszek. További információkról kérdezd a személyzetet.”

Szerencsére a videó elterjedése után, hamar jött a segítség és a kiskutyát örökbe is fogadták.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk