Még a kórházi ágyon se hagyta magára az autista kisfiút a hűséges kutyus

Különleges és rendkívül szoros kapcsolat alakult ki egy 9 éves kisfiú és segítőkutyája között. James Isaac autista: nem beszél, nem szereti ha megérintik és zavarja az idegen emberek jelenléte. Az egyetlen személy akinek hajlandó megnyílni, nem más mint Mahe a kutyus.

Akárhova is megy James, a kutya mindig vele tart és ha a fiú nyugtalanná válik, Mahe egyből ott terem mellette és megnyugtatja. Nemrég még a kórházba is elkísérte szeretett gazdáját, ahol az orvosok megengedték neki, hogy bebújjon mellé az ágyba.

em hagyta magára az autista kisfiút a kutya

James azért került be a kórházba, hogy kivizsgálják a hirtelen fellépő rohamok okait. Ehhez egy MRI vizsgálatra volt szükség, amihez el kellett altatni a kisfiút. Mahe amíg tehette végig mellette volt és amikor magára kellett hagynia a kisfiút, odament az édesanyához és őt kezdte vigasztalni.

A vizsgálat után újból visszamehetett gazdáját és egy percig sem habozott: rögvest visszafeküdt mellé az ágyba.

em hagytaem hagyta magára az autista kisfiút a kutya magára az autista kisfiút a kutya

em hagyta magára az autista kisfiút a kutya

em hagyta magára az autista kisfiút a kutya

Mahe egy speciális kiképzésen vett részt, melynek keretein belül megtanították őt az autista gyerekek segítésére. Mielőtt James találkozott volna a kutyával, soha nem volt hajlandó elmenni kirándulni a családjával, vagy akár egy sétára.

De amikor belépett Mahe az életébe minden megváltozott: James-nek lett egy társa, egy hű barátja, akinek köszönhetően már eljárnak kirándulni a családdal, miközben a kutyus folyamatosan vigyáz a fiúra.

em hagyta magára az autista kisfiút a kutya

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk