A nő kóbor kutyát talál 6 félig kihűlt kölyökkel. Rájön, hogy a kutya valami fontosat rejteget!

Az alábbi történet jól bebizonyítja, hogy milyen együtt érzőek és kedvesek az állatok. Számtalanszor hallottunk már olyanról, hogy az emberek megmentik a bajbaesett kutyákat. Sajnos ők nem képesek segíteni magukon, és csak mi vagyunk azok, akik képesek egy jobb életet adni nekik.

Azonban olyan is előfordult már, hogy egy házi kedvenc mentette meg az ember életét. Az Argentínában élő Way kutyus bebizonyította, hogy egy igazi hős.

01

Az egyik éjszaka a kutyus egy kisbabát talált a dermesztő hidegben. Way nemsokkal ezelőtt hozta világra kölykeit, így az anyai ösztönei megint előjöttek és megmentette a kisbabát. Másnap egy hölgy, Alejandra Griffa talált rá a kutyára, akihez csak azért ment oda, mert furcsa hangokat hallott az irányából. Csak ezután vette észre, hogy a kutya mögött egy kisbaba található. Way a testével melegítette és védte őt.

A nő végül bevitte a kisbabát a kórházba, ahol kiderült, hogy a körülményekhez képest remek állapotban van. Way-nek köszönhetően nem esett komolyabb baja.

02

Az argentín hírcsatornákon azonnal elterjedt a hír, miszerint egy hős kutya megmentett egy kisbabát. A rendőrség nem sokkal az eset után megtalálta a gyermek édesanyját is, aki egy fiatal nő volt. A nő depresszióban szenvedett és pszichológiai kezelések alatt állt.

Oszd meg barátaiddal ezt a cikket, ha szerinted is dicséretet érdemel a kutya.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk