Pár éven belül beszélgethetünk az állatokkal?!

Vezető tudósok szerint 5-10 éven belül elérhető lesz az a technológia, amelynek segítségével kommunikálhatunk majd a háziállatainkkal.

Con Slobodchikoff az állatok viselkedésével foglalkozik. A tudós most egy olyan technológia kifejlesztésén dolgozik, amelynek segítségével lefordíthatjuk a kutyák és más állatok mondanivalóját.

Pár éven belül beszélgethetünk az állatokkal

Szerinte 5-10 éven belül elérhető lesz az a technológia, amely képes lesz majd fordítani emberek és állatok között.
Azt mondja, hogy a háziállatok képesek lesznek elmondani nekünk, hogy mit szeretnének vacsorázni, ráadásul megbeszélhetjük majd velük a viselkedési problémákat is.

A technológia egy mobil méretű berendezés segítségével lesz elérhető. A szakértő olyan technológiát fejleszt, melynek segítségével mi is beszélhetünk majd az állatainkhoz, akik meg fogják érteni azt, amit mondunk.

Pár éven belül beszélgethetünk az állatokkal

A professzor már 30 évet töltött azzal, hogy az állatok viselkedését figyelje. Hogyha ez a technológia elérhető lesz, akkor mindenképpen meg fogja változtatni a világot.
A szakértő abban is reménykedik, hogy a kutyák viselkedési problémái megváltoztathatóak lesznek, hogyha képesek leszünk kommunikálni velük.

Szerinte sokkal kevesebb ember fog félni az állatoktól, hogyha megértik majd, hogy mit is akarnak velünk közölni.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk