Még csak 12 éves, de már száz kutyát megmentett

A története egyetlen menhelyi kutyával kezdődött és pillanatok alatt nagy állatmentő lett a lányból. Molly Wogan még csak 12 éves, de már majdnem száz kutyát mentett meg. A lány pár évvel ezelőtt önkéntesként segített az egyik menhelyen, amikor beleszeretett az egyik kutyusba, Mama Grace-be. A kutya is hasonlóan érzett iránta, egészen annyira, hogy amikor a lány haza indul a szüleivel, Grace beugrott melléjük.

Így történt, hogy Molly befogadta az első kutyáját a kapcsolatuk pedig teljesen megváltoztatta a kamasz életét, aki ekkor döntötte el, hogy kutyákon fog segíteni.

száz kutyát mentett meg a kislány

Édesanyja segítségével elindították a P.A.W.S Project Foundation-t alapítványt, ahol adományokat gyűjtenek a menhelyi kutyák számára.

száz kutyát mentett meg a kislány

2016 novemberében az volt a lány célja, hogy összegyűjtsön 1 év alatt 2500 dollárt (kb. 700 ezer forint). Végül több, mint 28 ezer dollárt (7,7 millió forintot) sikerült gyűjtenie. Máig számolva a kislány az alapítványán keresztül 70 ezer dollárt gyűjtött és 93 kutyát mentett meg.

száz kutyát mentett meg a kislány

száz kutyát mentett meg a kislány

Nagyra becsüljük, hogy már ilyen fiatal korában is ennyire szereti az állatokat és segít is nekik. Bárcsak minden gyermek ilyen nevelést kapna, akkor talán kevesebb állatkínzó lenne a jövőben.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk