Teljesen felháborodik a kutya

Teljesen felháborodik a kutya, miután gazdája nem akar a kedvében járni

A legtöbb gazdi a kisbabákhoz hasonlítja kedvencét és ez teljesen érhető, miután megnézzük az alábbi videót. Olyanok mint a gyermekek: egész nap oda kell rájuk figyelni és néha hatalmas hisztit vágnak, ha nem figyelünk oda rájuk. Senki sem szereti, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt ő akarja és az ilyen esetekben mindenki másképp reagál. Van aki szomorú lesz, mások visszahúzódnak egy sarokba és elzárják magukat a külvilágtól.


De akadnak olyanok is, akik teljesen felháborodnak – nos, Sadie a kutyus is ilyen. Az imádni való kutya nagyot csalódott, mert gazdája nem akar vele foglalkozni. Lehet, hogy sétálni akart egyet, de a gazdi legyint rá – aminek Sadie egyáltalán nem örül.

Annak érdekében, hogy a gazdi tisztában legyen az érzelmeivel, Sadie először drámaian ránéz, majd megfordul és ledobja magát a földre. Nagyon vicces és aranyos, ahogy tiltakozni próbál. Ashlyn Skaggs, a kutyus gazdija a videó alatt azt mondja kedvencének: “Sadie, senki sem törődik veled.” Mivel a kutya reakciója sem hatja meg a gazdit, így az egész még viccesebbé válik.

Mi a véleményed?