nagyon boldog kutya

Tízezrek osztották ennek a kutyának a képeit, mert szétvetette az öröm

Léteznek olyan emberek, akik annyira pozitívak, olyan erősen sugárzik előlük az életöröm, és a társaságukban olyan jó kedvünk lesz, hogy azt kívánjuk, ezt az embert bárcsak receptre fel lehetne írni mindenkinek, aki éppen szomorú vagy egy kicsit megzuhant.

És léteznek olyan háziállatok is, akik pontosan ugyanilyen pozitívak, akik sugárzó személyiségükkel, igazi egyéniségükkel egyszerűen lehengerlőek.

Nos, pontosan egy ilyen kutyusról olvashattok most.

“A kutyám bevásárolni indult – és nézd, milyen boldog!” – írja a Love What Matters oldalon a kutyuli gazdája. “Zira egy 4 hónapos corgi és mini aussie keverék, és imád mindent, amit megrághat! Valódi társasági kutya, szereti a barátját, Poppyt, a pitbullt.

nagyon boldog kutya

Szeret autózni, szeret elmenni és új barátokat megismerni. Tegnap délelőtt hirtelen úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a Target-be, és Zirát is visszük. Imádta!

nagyon boldog kutya

Kapott új rágcsálnivalókat és új játékokat. Befordultunk az egyik sarkon, amikor meglátta az egyik vásárló, és oda-vissza volt tőle, hogy Zira mennyire cuki. Zira nyalogatni kezdte, a nő imádta ezt. Fel is vette Zirát és megengedte, hogy megpuszilja az arcát. Elmondta nekünk, milyen gyönyörű és édes kutya ez a Zira.

nagyon boldog kutya

nagyon boldog kutya

Egy újabb nap, amelyen Zira szórja szeretet és az örömet a világra… Szeret új emberekkel találkozni és felhívni magára a figyelmet!”

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk