túl kedves német juhászkutya1

Egy képzett német juhász, akit elbocsájtott a rendőrség, mert túlságosan barátságos.

Bemutatjuk Nektek az ausztrál, Gavel névre hallgató kutyust, aki előtt nagy karrier állt a bűnüldözés terén. Az ifjú német juhászkutya nagyon lelkiismeretes rendőrpalánta volt, de egy kis gond mégis volt vele.

A felkészítést szinte átlagon felüli eredményekkel végezte el, mégsem lehetett belőle hivatásos rendőrkutya, köszönhetően annak, hogy hatalmas szeretet van benne. Az oktatás során a “szeretet erejével”, nyalogatással próbálta a földre kényszeríteni a bűnözőket.

Gavel minden vizsgát sikeresen elvégzett, ami ahhoz kell, hogy rendőrkutya lehessen belőle.

túl kedves német juhászkutya1

40 másik társával vett részt a rendőrségi felkészítésen, ahol az oktatók szerint nagy karrier állt előtte. Nagyon tehetséges kutyus volt, és nagyon jó rendőr lehetett volna belőle.

túl kedves német juhászkutya2

Lehetett volna, ha Gavel nem úgy dönt, hogy a bűnözők harapdálása helyett nyalogatja őket.

túl kedves német juhászkutya3

Az oktatók minden tőlük telhetőt megtettek, hogy egy kis “vadságot” csempésszenek a kutyusba, de hiába. Gavel senkit sem volt képes bántani, így a nagy jövő elé néző karrierje véget ért: Elbocsájtotta őt a rendőrség.

túl kedves német juhászkutya4

Azonban nem sokáig maradt munka nélkül, ugyanis a queensland-i kormányzati ház munkát ajánlott a barátságos négylábúnak.

túl kedves német juhászkutya5

Gavel végül azt a feladatot kapta, hogy üdvözölje a látogatókat, és szórakoztassa őket az időről-időre megrendezésre kerülő hivatalos ünnepeken.

túl kedves német juhászkutya6

Mondanunk sem kell, hogy mennyire élvezi az új munkáját. Gavel imádja az embereket és kijelenthetjük, hogy happy enddel zárul a története. 🙂

túl kedves német juhászkutya7

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk