Túrázók találtak egy dobozt, ezzel a felirattal: lőjetek le – a szívük szakad meg mikor kinyitották

Ha a kutyáknak kölykei születnek és a gazdi nem tud róluk gondoskodni, akkor millió megoldás van arra, hogy biztonságos új helyre kerüljenek. Örökbe lehet őket adni, vagy rosszabbik esetben be lehet őket vinni a menhelyre.

A sok lehetőség ellenére rengeteg gazdi dönt úgy, hogy kidobja a határban vagy egy elhagyatott út szélén a kölyköket. Némelyik ember abban reménykedik, hogy valaki rájuk talál, de vannak olyanok is akik csipetnyi aggodalom nélkül képesek otthagyni a kiskutyákat.

Az az ember aki kidobta az alábbi képeken szereplő hat kiskutyát, az utóbbi csoportba tartozik. A doboz teljesen le volt zárva, a kutyusok már napok óta éhezhettek, de a legsokkolóbb az egészben a dobozra írt szöveg, ami így szólt: “Lőjetek le!”

kiskutyákat megmentették

Egy férfi és a felesége Texas egyik kevésbé ismert területén túrázott, amikor belebotlttak a lezárt dobozba. A pár nagyon meglepődött, amikor nyüszítést hallottak a bodozból, ezért rögves kinyitották.

kiskutyákat megmentették

Csodálkozva pillantották meg a tartalmát: 6 sovány de szerencsére élő kiskutya volt benne. A feleség gyorsan körbetelefonált, mire nagy nehezen elérte Karen Rene-t, aki a The Underdog Project állatvédő szervezetnél önkéntes.

kiskutyákat megmentették

Karen egyből elutazott a helyszínre és magával vitte a kölyköket, ahol orvosi ellátást és élelmet kaptak. Az orvosi vizsgálatok után kiderül, hogy a kölykök 1 hónaposak lehetnek.

Sajnos mindegyik kölyök alultáplált volt, némelyikük pedig beteg is. Az egyik kiskutyának az arcán volt egy elfertőződött harapás, a másiknak pedig a farka volt átharapva.

kiskutyákat megmentették

A kiskutyák nagyon erősek maradtak a körülményekhez képest, ezért Karen a Görög Istenek után nevezte el őket: Árész, Apollo, Afrodité, Athéné, Atlas, és a legkisebbet Hérának.

kiskutyákat megmentették

Már mindannyian biztonságban voltak, de a megpróbáltatások java még csak ezután jött! A testvérek közül hárman sajnos vékonybél fertőzést kaptak és csak Árész élte túl közülük.

Karen hazavitte magához a kölyköket, hogy otthon is velük tudjon lenni. A nő még nem tette túl magát a 2 testvér halálán, mert mióta a szervezetnél önkénteskedik, egyetlen kutyus sem hunyt el a kezei között.

kiskutyákat megmentették

kiskutyákat megmentették

Így az életben maradt 4 kutya még több törődést és szeretetet kap. Ezek után gyorsan elkezdtek nőni és nagyon játékossá váltak: a fiúk tele voltak energiával, még az egyetlen lány kutyus inkább bújni szeretett gazdájához.


kiskutyákat megmentették

Karen lánya, Blakeleigh is nagyon megszerette a kutyákat, aki zklerozis multiplexben szenved, és vak.

kiskutyákat megmentették

kiskutyákat megmentették

kiskutyákat megmentették

A kutyusok erősek és egészségesek, így készen állnak arra, hogy egy szerető otthonra találjanak, Karen pedig a többi rászoruló állat nevelésére, hogy ők is megkapják a második esélyüket egy boldog élethez!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk