A világ legnagyobb ölebe úgy ugrik a gazdi hasára, minta egy 2 kg-os kutya lenne

A világ legnagyobb ölebe úgy ugrik a gazdi hasára, minta egy 2 kg-os kutya lenne

Kedvenceink imádják ha szeretgetjük őket, legyen szó nagy vagy kicsi kutyáról. Ha egy kis simogatásról van szó, bármilyen méretű eb azonnal a hátára vágja magát. Ha egy apró kutya teszi ezt abban nincs semmi izgalmas, de ha egy nagyobb testű próbálja… Arra már felfigyelnek az emberek.


Egy kis szeretgetés nem csak a kutyáknak esik jól, hanem nekünk gaziknak is. Tudományosan alátámasztották, hogy négylábú barátaink számára sokkal értékesebb az, ha simogatjuk, vakarásszuk, vagy dögönyözzük őket – mint, hogy beszélgetünk hozzájuk. De miért kedvelik jobban a testi kontaktust? Egy német professzor bebizonyította, hogy a kutyák pulzusa és vérnyomása is csökken ha simogatjuk őket. Természetesen minden másfajta szeretgetést is kedvelnek, de ezeket részesítik előnyben.

A videóban szereplő kutya is imádja ha foglalkoznak vele, mert már egyetlen szóra ráfeküdt a férfira. A hatalmas kutya úgy ugrott gazdájára, mintha egy apró csivava lenne. Pedig ő nem egy kis termetű utya. A férfi a videó leírásában azt az információt adta meg, hogy kedvence egy 108 kg-os bernáthegyi. Nagyon cuki, ahogy bújik gazdájához és kéri a szeretgetést. Ha tetszett a videó, oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel.

Mi a véleményed?