A férfi egy kiscicát talál az út szélén, ami pedig ezután jött, arra egyáltalán nem számított

13 talált cica

Gyerekként nagyon jó stratégia volt a könyörgés, ha akartunk valamit a szüleinktől és ha jól csináltuk, néha sikerült is. Következő történetünkben a cicák is ezt a taktikát választották egy férfinél, csak hogy magával vigye őket.

Robert Brantley egy hosszú munkanap után úgy döntött, hogy ellátogat a lőtérre, amikor azonban út közben észre vett valamit az úton. Egy apró fekete-fehér cicának tűnt és a férfi nem akart csak úgy elhaladni mellette, ezért megállt segíteni.

13 talált cica

Leparkolt az autóval és a kismacska azon nyomban izgatottan szaladt oda a férfihoz. Robert felemelte a cicát, hogy megnézze nincs- e valamilyen sérülése, azonban mozgást hallott a fűben. A férfi nem hitt a szemének, ugyanis hirtelen 12 cica kezdett el felé szaladni.

13 talált cica

Mindegyiket nem tudta volna befogadni, hiszen neki is vannak otthon kedvencei, de nem volt szíve otthagyni a cicákat, ezért Robert pillanatok alatt 13 cica apukája lett.

13 talált cica

A férfinak nem volt egyszerű dolga, mert amint berakott egy cicát az autóba, úgy kettő kiugrott. Azonban minden nehézség ellenére sikerült összeszednie a cicákat és azt a küldetést tűzte ki célnak, hogy segít szerető otthont találni számukra, de előtte azonban kicsit helyrehozza őket.

13 talált cica

Robert hazavitte a macskákat, felesége pedig el volt ragadtatva tőlük. Ketten együtt egy medencét állítottak fel a cicáknak, majd megfürdették őket benne, a cicák pedig láthatóan élvezték a fürdőzést. Roberték kutyusa, Cordy is nagyon megszerette a cicákat, anyjukként gondoskodik róluk.

13 talált cica

Rengetegen megismerték a történetüket és így sokan jelentkeztek a cicák örökbe fogadására.

“Találtunk néhány jó embert a közelben, akik szeretnének örökbe fogadni egy cicát és tudom, hogy ők jó emberek, tehát biztosan a megfelelő helyre kerülnek majd, de azért fáj is a szívem, hiszen nagyon fognak nekem hiányozni” – mondta Robert.

“Szeretném, ha az emberek látnák, hogy bármennyi rossz dolgot látnak a világban, még mindig léteznek jó emberek és ezt nem az elismerésért teszik.”- fejezte be a történetet Robert.

Mi pedig reméljük, hogy minden kiscica jól van, boldog és egészséges.

13 talált cica


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló