60 kilométert gyalogolt hazáig a kutya, akit a gazdája véletlen a banzinkúton hagyott

Egy kutyus majdnem egy hónapon keresztül kóborolt, hogy visszataláljon szeretett gazdájához aki egy benzinkúton felejtette őt. Pontosan 26 napon keresztül járta az utcákat egy kutya Kínában, hogy hazajuthasson. A Dou Dou névre hallgató négylábú gazdájával utazott az autópályán amikor megálltak tankolni és pihenni, de végül a gazdi kedvence nélkül indult tovább.

A család nem vette észre a hiányosságot, azt hitték hogy valahol a kocsiban bóbiskol. Csak azután jöttek rá, hogy nincs velük Dou DOu amikor órákkal később megérkeztek a rokonaikhoz. Ezután persze visszamentek a benzinkúthoz, de hiába – az eb már nem volt ott.

60 kilométert gyalogolt hazáig a kutya

A család csak reménykedni tudott abban, hogy Dou Dou nem szenvedett semmilyen sérülést és jó kezekbe került. Nem hitték már, hogy valaha is viszont láthatják kedvencüket, de az állat a saját kezébe vette a sorsát és elindult hazafele.

60 kilométert gyalogolt hazáig a kutya

Mindez csaknem egy hónapig tartott és végül a lesoványodott, koszos kutyus megjelent a bejárati ajtó előtt. Gazdája először fel sem ismerte a kutyust, de ezután rájött hogy ki is érkezett haza. Szerencsére a hűséges négylábú nem sérült meg a hosszú és veszélyes út során és már sokkal jobb állapotban van.

Gazdája azóta is csodálattal meséli, hogy milyen elképesztően ügyesen talált haza a kutyája.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló