A 93 éves nő arra áldozza az idejét, hogy kutyaágyakat készítsen menhelyi állatok számára

kutyafekhely

A menhelyi állatoknak különösen nagy szükségük van arra, hogy sok szeretetet és támogatást kapjanak. Igazán inspiráló szemtanúja lenni annak, hogy az emberek milyen egyedülálló módon hasznosítják tehetségüket, hogy segítsenek ezeknek a sérült lelkű állatoknak.

Példát vehetünk erről a 93 éves idős asszonyról, aki szabadidejét arra áldozza, hogy kényelmes kutyaágyakat készítsen állatmenhelyeken élő kutyák számára.

kutyafekhely

Ő Joan Potters-t, egy 93 éves San Antonio lakos. Mint sok idős ember, ő is kézműves foglalkozással tölti a mindennapokat. Alkotásai azonban rendkívül hasznosak, ugyanis kényelmes helyet biztosítanak olyan kutyáknak, akik eddig talán sosem feküdtek saját, puha ágyban.

Joans törekvései nem szokványosak; szobáját varróműhellyé alakította, felhasználva a Greater San Antonio Quilting Guild által bőkezűen biztosított szövetmaradékot. Eltökéltsége megingathatatlan, fáradhatatlanul készíti a fekhelyeket.

És hogy miért is csinálja mindezt? Erre is választ kaptunk: “Egyszerűen nagyon örülök, hogy megtehetem értük, és az a tudat, hogy néhány szerencsés kutya vigaszra lel, örömet okoz. Örömmel tölt el a tudat, hogy ezek a kutyák nem fognak a betonon vagy a kemény padlón feküdni, különösen télen.”


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló