A fáradt kutya látja, hogy a tehén szundikál, és úgy dönt, hogy csatlakozik hozzá

tehénkutya

Az állatok újra és újra bebizonyították, hogy nem feltétlenül kell ugyanahhoz a fajhoz tartozniuk ahhoz, hogy jól kijöjjenek egymással. A szóban forgó történet, amely egy indiai városban történt, csak megerősíti ezt.

Sarthak Gambhir, aki az észak-indiai Uttar Prades államban, Jhansiban él, egy reggel éppen kilépett otthonából, amikor egy egyszerre meglepő és imádnivaló jelenetnek volt szemtanúja.

tehénkutya

Az utcán egy tehén feküdt a földön, de nem volt egyedül. Egy kicsi, fehér bundás, láthatóan fáradt kóbor kutya kísérte. A kutyának is szüksége volt a pihenésre, és egy kényelmes fekhelyre. Ezért úgy döntött, hogy felmászik a tehén hátára. Ezután összegömbölyödött és elaludt.

Sarthak Gambhir még soha nem látott ehhez foghatót. Gyorsan felkapta a telefonját, hogy megörökítse a jelenetet. Több fotót is készített, és közzétette őket a közösségi oldalakon.

Nem tudta, hogy a tehén és a kutya megszokta-e már az együttlétet, vagy ez volt az első találkozásuk. Akárhogy is volt, a szarvasmarhát egyáltalán nem zavarta a hátán ülő kutyus jelenléte. Ami a kutyát illeti, örült, hogy van egy kényelmes, meleg hely, ahol szundikálhat.

tehénkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló