A férfi örökbe akar fogadni egy pitbullt a menhelyről, de a kutya nem volt hajlandó elengedni legjobb barátját

legjobbbarátok

Ha van egy legjobb barátunk az életben, akkor ezt az szoros kapcsolatot nagyon nehéz megszakítani és ez nincs másképp az állatvilágban sem. Számos olyan állat van, akik közt kialakult egy erős kötelék, függetlenül az élőhelytől vagy fajtától.

Merrill három éves fiú kutya, akit egy San Franciscó-i menhelyre vittek Taco, a nyolcéves csivava társával együtt. A menhely dolgozói semmit sem tudtak róluk, abban azonban biztosak voltak, hogy a két kutya legjobb barátok.

Egy férfi egy nap bement a menhelyre körülnézni és azonnal felkeltette a figyelmét Merrill. Tudta, hogy hűséges társa lenne és magával akarta vinni. Minden rendbe ment az örökbefogadással addig, amíg haza nem akarta vinni a kutyát, ekkor hatalmas probléma adódott.

Amikor odamentek Merrillhez, hogy elvigyék őt, Merrill elutasító volt és nem akart a férfival menni. Rájöttek, hogy ennek oka az az, hogy nem akarja Tacot ott hagyni egyedül a menhelyen. Sajnos a férfinak nem volt kapacitása két kutyára, elválasztani pedig nem akarta őket, így másik kutyára esett a választása.

legjobbbarátok

Egy Jody nevű önkéntes azonban felajánlotta, hogy mindkét kutyát neveli egy ideig, amíg új otthont találnak nekik. Egy San Jose-i család szerencsére jelentkezett mindkét kutyáért. A család a Rocket Dog honlapján bukkant rájuk, és beleszeretett Merrill és Taco történetébe. A család találkozott Jodyval, és elvitte a kutyákat új otthonukba.

legjobbbarátok

Taco korábbi egészségügyi problémái miatt a család rájött, hogy szegény kutya asztmában és fogbetegségben szenved. Később az állatorvosnál kiderült, hogy Tacónak megnagyobbodott a szíve, és a tüdeje megtelt folyadékkal, ami nagyobb veszélyt jelentett a kiskutya életére.

Gyógyszerekkel sikerült Taco betegségét kontrolálni, a család pedig szeretettel gondoskodott a kutyusról, ami segítette a gyógyulást. Most Taco élvezheti a kinti életet Merrillel, bár még mindig be kell szednie a napi gyógyszereit légúti problémáira.

legjobbbarátok

Csodálatos módon közelségük a menhelyre kerülésük előtti időkre nyúlik vissza, és még mindig elválaszthatatlanok egymástól. Szerencsére a kutyák most egy szerető és gondoskodó család tagjaiként élnek. Bizonyára ez az a vég, amit mindenki remél egy ilyen történetnél.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló