A Golden Retriever kölyökkutya imádnivaló reakciója az ablakmosó férfira – videó

újbarátság

Anna Gordon Ferris boldog gazdája egy 5 hónapos Golden Retrievernek, akivel egy épületben élnek Minnesota államban, az Egyesült Államokban. A mohó, játékos és bújós kiskutya gazdája minden napját feldobja, de nem csak az övét!

Június 7-én egy ablakmosónak nagy kiváltsága volt találkozni a kölyökkutyával. Amíg a férfi dolgozott, Ferris az ablakhoz rohant, hogy találkozzon vele.

újbarátság

A férfi mosolyogva azzal szórakoztatta, hogy úgy tett, mintha az ablak másik oldaláról ütögetné a Golden Retriever orrát. Ferris zavartnak tűnik: nem tudja, hogyan érje el új barátját! Tekintetével követi a kezét, majd gazdája felé fordul abban a reményben, hogy ő jobban megérti, mi történik!

A kíváncsi internetezők tudni akarták, hogyan végződött valójában ez a híres találkozó. Ferris tulajdonosa szerint, miután a férfi befejezte az ablaktisztítást, és lement a földszintre mosni a földszinti ablakokat, a Golden Retriever folyamatosan kereste őt.

Egy dolog biztos: alig várja, hogy újra láthassa új barátját az ablakon keresztül!

@ferristhegolden What kind of bird is he? #goldenretriever #goldenretrieverpuppy #puppytiktok #puppy #fyp #dogsoftiktok ♬ original sound – Slv_Soundss


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló