A gondoskodó tacskó tudja, mit kell tennie, hogy megnyugtassa gazdája babáját, amikor sír (videó)

Miért vennénk igénybe bébiszittert, ha olyan figyelmes és védelmező kutyánk van, mint amilyen Broa? Bár ez a nőstény tacskó még nem tanulta meg gazdái babájának pelenkáját kicserélni, vagy megetetni, de a kisbaba megnyugtatásában nagyon profi.

Ez a kutya Lisszabonban, Portugáliában él, egy családban, amelybe 3 másik kutya is tartozik, Po D’Arroz, Lurdes és Palmira.

babasírás

A három kutya nagy örömmel fogadta a család új tagját, egy kislányt. Azonban Broa döntött úgy, hogy elvállalja a dada és a testőr szerepét a gyermek mellett.

Ezt láthatjuk, amikor felfedezzük ezt az imádnivaló jelenetet, amelyet olyan kamerával vettek fel, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy megfigyeljék babájukat.

@podarrozweimaraner i got this! full video on youtube (link in BIO) #broademel #pódarroz ♬ som original – podarroz_weimaraner

Látjuk-halljuk, ahogy a kisbaba sír a bölcsőjében a szülei ágya mellett. Utóbbiban a nőstény tacskó nyugodtan alszik, de a kutyát gyorsan felébreszti a baba zokogása. Broa a kicsihez siet, akinek óvatos puszijainak köszönhetően a kisbaba azonnal megnyugszik és a sírás is abbamarad.

A kutya ezután visszatérhet a puha ágyba, és nyugodtan aludhat tovább miután jól végezte a munkáját.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló