A két elhagyott kutya imádnivaló reakciója, amikor rájönnek, hogy együtt fogadják őket örökbe

Egy kutya elhagyása mindig szívszorító dolog, de még rosszabb az, amikor a gazdi még a menhelyre se képes elvinni, hogy kaphasson egy második esélyt. A kutya egyik pillanattól a másikra veszélybe kerül és gyakran nem jön időben a segítség. Ebben a történetben is két kutyáról lesz szó, akik megtapasztalták, hogy milyen érzés az, amikor hirtelen elhagynak.

Az egyik kutya idősebb, míg a másik még csak kölyök volt, de mindketten nagyon meg voltak rémülve. Egy könyvtár előtti villanyoszlophoz kötözték őket, egy darab hússal, amit már rég felfaltak.

elhagyottkutyák

Amikor közelíteni kezdtek feléjük, gyanakvók voltak, de cseppet sem agresszívak. A kicsi a nagyobb kutya mancsai közé bújt, aki bátran védte. Pár falat étel után megnyugodtak és bízni kezdtek az emberekben, így el tudták őket vinni a menhelyre.

Sajnos a menhelyen a két kutyát el kellett választani egymástól, amit rosszul viseltek. Nagy volt az esélyük az örökbefogadásra, de az önkéntesek igyekeztek mindent megtenni, hogy mindkettőt egy család fogadja örökbe.

Szerencsére 2 hét múlva ez így is történt. A menhely dolgozói videóra vették az imádnivaló pillanatot, amikor a két kutya rájön, hogy együtt mennek egy új otthonba. Mindketten nagyon boldogok és izgatottakká váltak.

@chelseahoover3 Some says suck as an animal control officer today was not one of them! We were able to get two pups adopted together that were found together! #animalsoftiktok #animalrescuer #animals #animalshelter #animalrescue #newstart #newfamily #pitbullsoftiktok #happyending ♬ Moments We Live For – Acoustic Version – In Paradise


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló