A kiskutya hónapokig vár ugyanazon az utcasarkon, remélve, hogy a családja rátalál

hűséges

Pár napja egy Kaliforniában élő pár észrevett egy fekete, kétségbeesett kutyust, aki a szemetesben keresgélt. Amikor közelebb léptek, a kutya megijedt és elszaladt. Később étellel sikerült visszacsalniuk a kutyát, de még ekkor sem engedte túl közel magukhoz az embereket.

Az emberek a kutya viselkedése alapján kóbor kutyának gondolták, azt azonban egyáltalán nem gondolták, hogy szerető családja van, akik már nagyon hiányoztak neki.

hűséges

A kutya, akinek az igazi neve Marley, pár hete megszökött otthonról és nem talált vissza. A családja mindenhol kereste, nem adták fel a reményt. Addig is a kis Marley hűségesen várakozott az utcán, ahol élelmet kapott.

Két hónapon keresztül ez az aprócska fickó napokig várakozott egy-egy sarkon, majd eltűnt” – írta egy állatmentő a Facebook-bejegyzésben. “Nem volt otthona, ahová visszamehetett volna, de tudta, hogy kedves emberek etetik majd.”

hűséges

Minden étkezés után Marley visszament a helyére az utcasarkon, és várta, hogy a családja megtalálja. Egészen mostanáig, amikor egy állatmentőt felhívták a kutya miatt, aki azonnal a helyszínre sietett.

Az állatmentő, Suzette Hall biztonságos csapdát állított fel finomságokkal, és az éhes kutyus pedig szinte azonnal feléjük szaladt. Pillanatokon belül biztonságban volt Hall gondjaira bízva.

hűséges

Elvitte egy Állatkórházba, ahol alaposan kivizsgáltál, majd fotókat töltött fel róla a Facebookra, remélve, hogy örök otthont talál a kutyának, de másnap megtudta, hogy már van neki.

Marley családja még mindig kutatott, és az interneten kereste a lehetséges észleléseket. Amikor rábukkantak az állatmentő posztjára, azonnal felismerték a kicsinyüket.

Marley családja az állatkórházba sietett, hogy újra találkozhasson két hónapja elveszett családtagjukkal. Amint a gazdi belépett az ajtón, Marley rögtön felismerte.

A hónapokig tartó várakozás után a kiskutya egyenesen gazdája karjaiba vetette magát, és a legnedvesebb puszikkal borította be az arcát.

hűséges


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló