A kóbor kutya az út szélén kétségbeesetten ugatott, remélve, hogy valaki meghallja

maugli

Amikor egy nonprofit állatmentő szervezet állatmentői az úton autóztak, valami furcsa dologra lett figyelmesek. Az út szélén magányosan állt egy kutya, amely kétségbeesetten ugatott, remélve, hogy valaki meghallja és segít rajta.

Az állatmentők, akik jókor voltak jó helyen, azonnal félreálltak autójukkal, és örökre megváltoztatták ennek a kutyusnak az életét.

maugli

Amint kiszálltak a kocsiból, a kutya, nem tudván, hogy mi a szándékuk, kissé megijedt. Azonban gyorsan összeszedte a bátorságát, és odalépett hozzájuk, szinte mintha megérezte volna a jószívűségüket és a segíteni akarásukat.

A mentők megkínálták a kutyát egy kis finomsággal, hogy elnyerjék a bizalmát, és megmutassák neki, hogy valóban segíteni akarnak. A kutyát ezután Mauglinak nevezték el és beültették az autójukba.

maugli

A menhelyen ellátták, majd állatorvoshoz vitték, ahol szerencsére kiderült, hogy egészséges, azonban mikrochipet nem találtak benne.

Miután néhány napot a menhelyen töltött, ez a gyönyörű kutya ivartalanításon esett át, amelyből pillanatok alatt teljesen felépült! Maugli egy szomorú és ijedt kutyából átalakult egy boldog és kedves kutyussá, aki imád játszani.

Mauglinak most már csak az van hátra, hogy egy boldog és vidám örök otthont találjon, ahol végre olyan életet kaphat, amilyet igazán megérdemel.

maugli


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló