A kóbor kutya beugrik a pár furgonjába és úgy dönt, örökre velük marad

furgon

Az élet gyakran meglep minket, amikor a legkevésbé számítunk rá, de gyakran ezek a meglepetések bizonyulnak a legjobbnak. Ilyen Sandy, a lelkes zöld szemű, elbűvölő kóbor kutya története, aki végül a legértékesebb meglepetést jelentette egy utazó pár számára.

Ez a kiskutya úgy döntött, hogy a saját mancsaiba veszi a sorsát, és egy utazó furgonba pattanva kiválasztja a saját családját.

Sandy teljesen egyedül élt a tengerparton, amikor észrevett egy házaspárt, akik éppen megérkeztek a táborhelyükre.

furgon

A kiskutya azonnal odament hozzájuk, és egyáltalán nem félt az emberektől. Ez a bolhákkal borított kiskutya minden félelem nélkül Harry ölébe ugrott, és aludt ott néhány órát.

A párnak rosszul esett, amikor esténként el kellett tőle búcsúzniuk. Másnap reggel azonban, amikor kinéztek az ablakon, észrevették, hogy Sandy a furgont bámulja, várva arra, hogy a pár felkeljen és játsszon vele.

furgon

Egy nagyon fiatal kölyökkutya örökbefogadása utazás közben óriási elkötelezettség volt számukra, de ez az imádnivaló kölyökkutya elnyerte a szívüket.

Végül azonban úgy döntöttek, hagyják, hogy ő maga döntsön…

furgon

“Aznap reggel azt mondtuk… Ha most a furgonon kívül leül, magunkkal visszük. Nem csak ránk várt, hanem a legártatlanabb és legizgatottabb arccal nézett fel ránk, amit valaha láttam… Ebben a pillanatban tudtam, hogy nem megyünk el nélküle.” – mondta Harry.

Abban a pillanatban hárman lettek, és Sandy is a kis családjuk része lett. Határozottan megütötte a főnyereményt azzal, hogy Sandy beugrott a furgonjukba.

furgon


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló