A kóbor kutya reakciója imádnivaló, miután először tapasztalja meg a kedvességet

kedvesség

Winy Juan Antonio Enriquez boltos egy kis üzletet vezet a mexikói Nuevo Leónban. A környéken élők körében Enriquez állandó hűséges vásárlókat gyűjtött össze.

De van egy vásárló, aki a leghűségesebb mind közül.

Körülbelül egy évvel ezelőtt, amikor Enriquez arra készült, hogy este bezárja az üzletet, egy magányos alak jelent meg szégyenlősen az ajtóban. A látogató egy kóbor kutya volt, aki könyörgő szemekkel nézett Enriquezre.

kedvesség

“Egyedül érkezett, nagyon sovány volt” – mondta Enriquez – “Adtam neki enni, de nagyon bizalmatlan volt.”

Miután elfogyasztotta az ételt, a kutya ismét eltűnt az éjszakában. De nem ez volt az egyetlen látogatása. A következő napokban és hetekben az éhes kóbor kutya véletlenszerűen megjelent Enriquez boltjának ajtajában. Enriquez mindig étellel fogadta – lassan kivívta a kutya bizalmát.

kedvesség

“Apránként megengedte, hogy megérintsem” – mondta Enriquez. – “Több mint egy hónapba telt, mire megengedte, hogy megsimogassam.” A kutyát Carlosnak nevezte el.

Idővel Carlos egyre gyakrabban látogatott Enriquez boltjába, hogy ételt kapjon, majd ez már rendszeressé vált. Minden ételnek, amit Carlosnak ingyen ad, megvan az ára, de Enriquez számára, ha látja a kutya reakcióját a kedvességére, az minden pénzt megér.

@juanantonioenriqu64♬ sonido original – winy


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló