A kóbor macska megtalálja jótevője házát, és ezt “elárulja” néhány barátjának is (videó)

macskabarátok

A közelmúltban egy cicabarát nő találkozott egy imádnivaló fehér macskával, akit White-nak nevezett. Megszokta, hogy ott eteti, ahol találkozik vele, és nem a háza előtt.

Egy nap meglepve hallott egy ismerős nyávogást, miközben otthon volt. Az ablaka alatt ugyanaz a fehér macska állt. Kétségtelen, hogy titokban követte őt az egyik nagylelkű etetés után.

Természetesen White-ot aznap szokás szerint remek étellel látták el. A macska ezután visszatért, hogy megkapja a napi ételadagját, de ezúttal nem volt egyedül. White tulajdonképpen 3 másik ugyanolyan éhes macska kíséretében volt.

@planetcat.club Honestly, it scares me.🥹🥹 #straycat #wildkitten #poorcat #homelesscat #helpcats ♬ Babel – Gustavo Bravetti

Nyilvánvalóan meg akarta mutatni barátainak a nő kedvességét, és tudta, hogy a lány ugyanolyan jól fog bánni velük, mint ahogyan vele is. White 3 barátja nem távozott üres hassal. Tekintettel a fogadtatás minőségére, minden bizonnyal újra meg akarják látogatni jótevőjüket.

A másnap megosztott másik videóban látjuk, ahogy sorban állnak, fegyelmezettek és nyugodtak maradnak, és mindegyikük türelmesen várja a sorát, hogy megkapja a rá eső részét az ételből.

@planetcat.club The stray cat I feed brought a bunch of friends to my house.😂😂 They were quite obedient and waited in line for their food in a very orderly manner🥰 #straycat #wildkitten #helpcats #protectcats #catsfriends #funny ♬ Comedy Scenes – Comical, stupid, silly, loose, comical, farce(1295330) – Ponetto


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló