A kóbor macska üldözni kezdi a nő autóját, és könyörög, hogy vigye haza

kóborcica

Charli, a görögországi Lefkadában található The Arc állatmenhely tulajdonosa mindig is szeretett segíteni a helyi kóbor állatokon a falujában.

Azonban határozottan megdöbbent, amikor találkozott egy kóbor macskával, akit Annie-nak nevezett el, hiszen sosem találkozott még ilyen kedves macskával.

kóborcica

Miután Charli visszaült a kocsijába, miután találkozott Annie-val, észrevette, hogy a macska a járművét üldözi. Annie egyértelműen elhatározta, hogy Charli az ő gazdája lesz.

Miután gondoskodott Annie-ról, és megtanította játszani, Annie úgy döntött, hogy segít Charlinak a menhely vezetésében. Néhány feladatot látott el a menhelyre került kiscicák pótmamájaként. Első látásra teljesen lenyűgözték a kiscicák.

kóborcica

Amikor a három kiscica Charli menhelyére került, Annie megfigyelte, hogy mikor kell etetni a babákat. Mindig a nyakuknál fogva emeli fel őket, és átviszi Charlihoz, hogy megetesse őket a cumisüvegből.

kóborcica

Volt valami igazán csodálatos abban a szeretetben, amit Annie érzett ezek iránt a kis cicák iránt. Úgy vigyázott rájuk, mint a sajátjukra. De végül a macskák felnőttek. Charlie úgy gondolta, hogy Annie minden bizonnyal a végén számos új cicát vállal majd pótgyerekként, de ez nem egészen így történt.

Annie általában a menhelyen ácsorog egy kicsit, eszik, majd a nap hátralévő részét egyedül, sétálgatással tölti.

kóborcica


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló