A kutya nem hajlandó elmozdulni arról az építkezésről, ahol utoljára látta a családját

elhagyva

Suzette Hall állatmentő tapasztalata szerint az elveszett kutyák jellemzően csatangolnak, míg az elhagyott kutyák maradnak, és hosszú ideig csak várják a gazdájukat.

Így, amikor egy csoport kedves ember azt mondta Hallnak, hogy egy kutya három napig bujkált közvetlen egy építkezés mellett egy forgalmas út szélén, Hall tudta, hogy az ijedt kutya csapdába ejtése kihívás lesz. A kutya nemcsak nehezen megközelíthető helyen volt, de azt sem akarta, hogy elvigyék onnan, ahol azt remélte, hogy újra láthatja a családját.

elhagyva

Hallnak végül igaza lett. Hiába próbáltak közeledni felé, mindenkire csak ugatott. Az egyik ember meleg hot-doggal próbálta magukhoz csalogatni, azonban még az sem érdekelte az elhagyott kutyát.

Végül Hall úgy döntött, hogy az építkezésen hagyja a kutyacsapdát, majd távozik és később újra megpróbálja. Másnap Hall visszatért a helyszínre, a kutya pedig pontosan ugyanott ült, ahol előtte nap. Egy valami azonban megváltozott. A környék csendes volt, a kutya pedig nem tűnt rémültnek.

elhagyva

Végül egy idő elteltével a kutya saját magától sétált bele a csapdába. Hall ezután kedveskedett neki és megetette. Majd elvitte az állatorvoshoz, ahol egy saját, privát szobát kapott, ahol megnyugodhat. Később a Bella nevet kapta, majd az egyik állatorvos vette ideiglenesen a gondozásába, amíg nem talál örök otthont.

elhagyva


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló