A kutya többször megszökik a menhelyről, hogy az idősek otthonába látogasson

idősekotthona

Scout története valószínűleg a legszívmelengetőbb, amit ma olvasni fogsz!

Ahelyett, hogy arra várt volna, hogy örökbe fogadják, mint minden menhelyi kutyát, ez a kutyus úgy döntött, hogy saját magának választ otthont – és ezt stílusosan tette!

A Michigan állambeli Bellaire-ben található Antrim megyei állatmenhely teljes idejű lakója lenni Scout számára kevésnek bizonyult, ezért úgy döntött, tesz valamit ellene!

idősekotthona

Elkezdett az éjszaka közepén kiosonni, hogy aztán az utca túloldalán lévő idősek otthonában találja magát.

A legérdekesebb dolog az volt – Scout nem egyszer vagy kétszer tette ezt. Miután visszavitték a menhelyre, utána többször is visszalopózott az otthonba, ami egyáltalán nem volt könnyű számára.

Miután valahogy több kerítést is megmászott, Scoutnak át kellett kelnie egy autópályán, majd átosonnia az automata ajtókon, hogy odaérjen.

idősekotthona

Eleinte az idősotthon személyzete gondoskodott róla, hogy Scout visszamenjen a menhelyre, de miután többször is folytatta a kisurranást, majd az otthonukba osont – rájöttek, hogy van valami náluk, ami nyugodttá és boldoggá teszi Scoutot!

Végül úgy döntöttek, hogy állandó lakosuk lesz!

idősekotthona

Bár kezdetben úgy fogadták, hogy az idősek otthonának egyik lakója lesz – Scoutról kiderült, hogy sokkal több annál! Gyakorlatilag az intézmény legkedvesebb, legintuitívabb gondozójává változott, és pillanatok alatt mindenki beleszeretett!

A legszívmelengetőbb az egészben az, hogy Scout különleges helyet foglal el a szívében a halálos betegségben szenvedő és demens lakosok számára. Mintha érezné, hogy ezek az emberek extra törődést igényelnek, ezért egyszerűen odamegy hozzájuk, és megvigasztalja őket.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló