A kutyasétáltató megható üzenetet hagy, miután utolsó sétájára vitte az idős pitbullt

utolsóséta

Amikor Alison megérkezett a menhelyre, csak annyit lehetett tudni a múltjáról, hogy nehéz élete volt. Családja 10 év után lemondott róla, egyszer pedig vállon lőtték. Félt más kutyáktól és rengeteg káoszon ment keresztül, megmentői ezért abban reménykedtek, hogy találnak neki egy otthont, ahol békében élheti le utolsó éveit.

Ugyanebben az időben Cole Reifsnider egy kutya örökbefogadásáról elmélkedett. Úgy gondolta, hogy szeretne egy kiskutyát, de aztán elkezdett gondolkodni, hogy egy idősebb kutya lehet a megfelelő választás, és így találta meg Alisont.

utolsóséta

A nő időpontot kért, hogy találkozzon Alisonnal, majd ebből első látásra szerelem lett. Tizenegyedik születésnapján örökbe fogadta Alisont, és a pár megkezdte közös kalandjait. Reifsnider mindig is tudta, hogy Alison különleges, és mindenki egyetértett vele, aki találkozott vele. Mindennek ellenére, amin keresztülment, ő volt a legboldogabb kutya, aki csak örömet akart terjeszteni és jobbá tenni az emberek életét, különösen az új gazdájáét.

Annak ellenére, hogy Alison idősebb kutya volt, még mindig szeretett rövid sétákat tenni a szabadban. Tehát gazdája a Rover nevű alkalmazás segítségével keresett egy helyi kutyasétáltatót, aki elviszi sétálni Alisont, amikor ő nem tudta.

Így ismerkedtek meg Seth-tel. Felbérelte, hogy vigye el Alisont rövid sétákra, és 30 percet játsszon vele.

utolsóséta

És nem kellett sok idő, hogy Seth is beleszeressen Alisonba. Seth ugyanúgy szerette Alisont, mint a gazdája– és amikor eljött a búcsú ideje, Reifsnider tudta, hogy Seth ott szeretne lenni.

Két év után otthonában Alison békében halt meg, olyan emberekkel körülvéve, akiket szeretett. Utána, tele bánattal, Seth megírta Alison utolsó véleményét a Roverről – és ez volt a valaha írt legkedvesebb, legmeghatóbb tisztelgés.

utolsóséta

“Nehéz szívvel, de nagy megtiszteltetés számomra, hogy megírhatom az utolsó véleményt Alisonról” – írta Seth. “Kiváltság volt megismerni Alisont. A legboldogabb idős kutya, akinek minden oka megvolt arra, hogy szomorú legyen. Amikor elvállaltam az állást Alison sétáltatásával, azt gondoltam, hogy ez csak egy munka. Ez nem így volt. Vidám személyisége gyorsan megolvasztotta a szívemet és mindenki szívét, aki megismerte. Olyan kötelék alakult ki közöttünk, amiért örökké hálás leszek. Volt egy dolog, amire mindig számíthattam, ez pedig számtalan farokcsóválás volt, amint meglátott, hogy kinyitom az ajtót. Ott volt velem a stresszes időszakokban, és megnyugtató személyiségét terápiás célokra használta. Egy igazán különleges kutya, aki ismerte, hiányozni fog mindenkinek. Szerettem Al-t, és minden percet, amit vele tölthettem.”

Reifsnider zokogott, amikor elolvasta Seth véleményét. Alison elment, de mindazok az emberek, akiket megérintett, segítettek abban, hogy emlékét örökre életben tartsa.

@colereifsnider Seth wrote one final Rover review for Alison: @Rover ♬ Bundle of Joy (From “Inside Out”) – Benny Martin


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló