A labrador mindennap ellátogat egy büfébe és “vásárol” a kedvenc sütijéből

levél

Az állatok nagyon intelligens lények, akik ha el akarnak érni valamit, tanulmányozzák annak módját, és végül mindig sikerül nekik. Példa erre a nagyon édes labrador, aki egy iskolában él, és az édességet vásárló gyerekeket figyelve megértette, hogyan kell kekszhez jutni. Az állat az emberek pénzét társította a fák leveleihez, ezért minden nap egy levéllel a szájában megy a pénztárhoz, és várja a nyereményét.

A diákok által elnevezett kutya, Black Lab a kolumbiai Monterrey Casanare városában, a Diversified Technical Education Institute egyik egyetemén lakik. Black Lab ezen az egyetemen éli életét, minden diák elkényezteti, és az ott dolgozók is nagyon szeretik.

levél

Black Lab ebben az iskolában kínálja védelmi szolgáltatását, bár nem hivatalosan. Cserébe sok szeretetet és sok finom ételt kap. A legtöbb időt ezekkel a srácokkal töltve a kutya észrevette, hogy gyakran bemennek a büfébe, és a pult mögötti hölgynek egy papírt adva kapnak egy kis kaját. Elkezd tehát elmélkedni és gondolkodni, hogy hol szerezheti be ezeket a papírdarabokat, azaz a bankjegyeket.

Kicsit körbenézve látja a fák leveleit a földön, zölden, laposan, amik annyira hasonlítanak a bankjegyekhez. Black Lab úgy gondolta, hogy az egyik ilyen levél megfelelő ár lehet egy sütiért, ezért vesz egyet, és elviszi a pénztároshoz. A nő nevetésben tört ki, de azonnal megértette, hogy a kutyus csak kekszet akar, és így “fizet”. Mivel a labrador látta, hogy ez a technika működik, minden nap a büfébe megy, egy levéllel a szájában, hogy megvegye a finomságot.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló